Veiligheidsglas met CE-keurmerk


Al onze glazen douchedeuren en douchewanden voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze worden vervaardigd uit 8 mm glas, wat vervolgens een thermische behandeling ondergaat, het zogenaamde hardingsproces, waardoor het glas 5x sterker wordt dan normaal glas. Het is vrijwel onmogelijk om het geharde glas te breken. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in duizenden ongevaarlijke kleine korrels. Al ons geharde glas is voorzien van een veiligheidsglasvignet.


Strengste keuringseisen voor gehard glas

Het glas voor onze glazen douchedeuren en douchewanden voldoet aan de navolgende strenge keuringseisen:

CE-Keurmerk:
Europees keurmerk voor gehard veiligheidsglas. Het CE-keurmerk geeft aan dat het product is geproduceerd conform de in Europa geldende normen.

NEN 3569:
Wanneer de NEN 3569 “Veiligheidsbeglazing in gebouwen” van toepassing is, dient er in de voorgeschreven situaties een bepaald type veiligheidsglas toegepast te worden. Het glas dat wij gebruiken voor onze glazen douchecabines voldoet aan deze norm en is letselveilig.

Waarom De Glazen Douchecabine?

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Inclusief Inmeten & Montage
  • Meer dan 30 jaar Ervaring
  • Bereken Zelf uw Prijs
  • Maatwerk & Kwaliteit
  • Uitstekende Service & Advies
  • Geen nare verrassingen achteraf

Aanbetaling

40procentblauwOmdat wij uitsluitend maatwerk leveren, vragen wij een aanbetaling van 40% van het totaalbedrag.


Onze prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op haakse maten, voor een schuine zijde of ronde hoeken rekenen wij een toeslag.

Bij elk model staat een maximale maatvoering waarop de prijs is gebaseerd. Overschrijdt het product wat u nodig heeft deze maximale maat? Geen probleem, ook afwijkende maten kunnen wij leveren.